ساخت شومینه کوچک

ساخت شومینه کوچک می‌تواند یکی از پروژه‌های جالب و سرگرم‌کننده‌ی آندوست باشد. در زیر اصولی برای ساخت شومینه کوچک را شرح خواهیم داد:

  1. انتخاب مکان: برای ساخت شومینه کوچک، باید ابتدا مکان مناسب را برای آن انتخاب کنید. معمولاً این نوع شومینه‌ها در حیاط منازل، در پشت باغچه یا در ساحل ساخته می‌شوند. هدف این است که شومینه کوچک در محلی قرار گیرد که بتوانید از چشم انداز اطراف لذت ببرید.
  2. ابزار و مواد لازم: برای ساخت شومینه کوچک، ابتدا باید ابزار و مواد لازم را تهیه کنید. این شامل بلوک‌های بتنی، آجرهای آتش‌بندی، سیمان، ماسه و آجر سه سوراخ است.
  3. طراحی: پس از انتخاب مکان و تهیه مواد لازم، باید شروع به طراحی شومینه کوچک کنید. در طراحی، باید ابعاد، شکل و ارتفاع شومینه را مشخص کنید.
  4. ساخت بنای شومینه: بعد از طراحی، باید بر اساس طرح، بنای شومینه را ساخته و مواد را با یکدیگر بچسبانید. برای این کار، باید بلوک‌های بتنی را به هم بچسبانید و در آخر باید آجرهای آتش‌بندی را روی شومینه قرار دهید.
  5. اتمام شومینه: پس از ساخت بنای شومینه، باید آن را با سیمان و ماسه پوشش داد و اجازه دادید تا خشک شود. در نهایت، باید آجر سه سوراخ را در بالای شومینه قرار دهید تا هوا به داخل شومینه وارد نشود.

ساخت شومینه کوچک از چوب

برای ساخت یک شومینه کوچک از چوب، می‌توانید از مواد ساده‌ای مانند آجر، سیمان و سنگ استفاده کنید. اما قبل از شروع به ساخت، باید مکان مناسبی را برای شومینه انتخاب کنید. بهتر است شومینه در فضای باز و دور از هر گونه مواد قابل اشتعال قرار داده شود.

طرز ساخت شومینه کوچک

برای ساخت یک شومینه کوچک می‌توانید به روش زیر عمل کنید:

  1. ابتدا برای بدنه شومینه، سه تیوب با اندازه های 4 در 4 اینچ را به طول مورد نیاز برش دهید. سپس این تیوب ها را به یکدیگر متصل کرده و با استفاده از پیچ و مهره بچسبانید.
  2. در مرحله بعدی، یک صفحه فلزی را به شکل دایره با قطری که مورد نیاز است، برش دهید. سپس این صفحه را به قسمت بالایی تیوب ها بچسبانید تا بشود بدنه شومینه.
  3. برای درب شومینه، یک تیوب با اندازه 4 در 4 اینچ و به طول مورد نیاز برش دهید. سپس این تیوب را به اندازه ای کوچکتر از قطر شومینه، برش دهید تا بشود درب شومینه. در پایین درب شومینه، یک کمربند فلزی را بچسبانید تا از نفوذ باد جلوگیری کند.
  4. برای پایه شومینه، یک تیوب با اندازه 4 در 4 اینچ و به طول مورد نیاز برش دهید. سپس دو تیوب دیگر با اندازه 2 در 2 اینچ و به طول مورد نیاز برش دهید. سپس این تیوب ها را به یکدیگر متصل کرده و با استفاده از پیچ و مهره بچسبانید. سپس بر روی این تیوب، بدنه شومینه را قرار دهید و آن را با پیچ و مهره به پایه بچسبانید.
  5. در نهایت، یک لوله فلزی را به طول مورد نیاز برش دهید و به قسمت بالایی بدنه شومینه بچسبانید. سپس داخل شومینه را با آجر یا سنگ پر کنید تا در بین زمینه های سفیده فلزی شومینه گرفته شود.

دهانه شومینه را چطور درست کنیم؟

آتشدان را چطور درست کنیم؟

برای درست کردن آتشدان به مراحل زیر توجه کنید:

۱. مواد مورد نیاز: برای ساختن آتشدان، شما به یک کارتن بزرگ، مقوا یا چوب مورد نیاز دارید. همچنین، باید کاغذ روزنامه، کاغذ توالت، یا سایر مواد قابل اشتعالی مانند برگ درخت، خشک چوب و… را جمع‌آوری کنید.

۲. ایجاد بسته‌ای از کاغذ: یک بسته‌ی کاغذ را با دسته‌ی کوچکی از کاغذ روزنامه یا سایر مواد قابل اشتعالی که دارید، بسازید. حدود 10 تا 20 ورق کاغذ روزنامه برای این کار کافی است. بسته‌ی کاغذ را به شکل یک حلقه بسته کنید.

۳. قرار دادن بسته‌ی کاغذ در کارتن: کارتن را بر روی زمین قرار دهید و بسته‌ی کاغذ را در مرکز کارتن قرار دهید. حال باید بسته‌ی کاغذ را با مواد قابل اشتعالی دیگر مانند کاغذ توالت یا خشک چوب پوشانده و داخل کارتن بگذارید.

۴. روشن کردن آتشدان: با استفاده از کبریت یا وسیله‌ی ایمنی مانند ورقه‌ی فلزی، بسته‌ی کاغذ را اشتعال بدهید. در ابتدا، آتش به آرامی و در صورت نیاز با کمک کبریت پیش خواهد رفت. پس از گرفتن آتش، می‌توانید مواد قابل اشتعال دیگر را به آتشدان اضافه کنید.

۵. نگهداری و مراقبت: آتشدان را در مکانی با نگهداری مناسب قرار داده و همیشه در کنترل آن باشید. همچنین، از نزدیکی دست کودکان و حیوانات به آتشدان خودداری کنید.

کوره شومینه

کوره شومینه یک نوع کوره است که برای گرم کردن فضا و یا پختن غذا در فضای باز استفاده می‌شود. برای ساختن یک کوره شومینه، به موارد زیر توجه کنید:

۱. انتخاب مکان: برای ساختن کوره شومینه، بهتر است یک محل باز و مناسب انتخاب کنید که از آن برای خارج شدن دود و دیگر گازهای احتراق استفاده شود.

۲. طراحی و ساختار: برای ساخت کوره شومینه، می‌توانید از آجر، سنگ، مصالح بتنی و یا سایر مصالح مشابه استفاده کنید. برای ساخت کوره شومینه، ابتدا باید طرح دقیق و اندازه‌گیری را بر روی زمینه رسم کنید. سپس، بر اساس این طرح، باید ابتدا بنایی که شامل کف و دیوارهای کوره است را ساخته، و سپس از آجر یا سنگ یا سایر مصالح شبکه دیواره‌های کوره را ساخته و به دیواره‌های بنایی متصل کنید.

۳. نصب شیب: شیب یا پیچیدگی در دیواره‌های کوره، به هدف بهتر شدن جریان هوا و بهبود نحوه‌ی احتراق در کوره اضافه می‌شود. برای این منظور، باید یک شیب روی دیواره‌های داخلی کوره قرار داده و برای تسهیل در جریان هوا، آن را با ماسه و سیمان تراکم داده و پوشش دهید.

۴. نصب سیستم دودکش: در این مرحله، باید سیستم دودکش را بر روی کوره نصب کنید تا دود و دیگر گازهای احتراق به خارج از فضای کوره خروجی داشته باشد.

۵. پوشاندن سطح کوره: بعد از اتمام کار، سطح کوره را بپوشانید.

امتیاز دادن به این برگه

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!